Type E – Portable resistance welding gun

 

E-101 / E-115Tip Приклучен напон (V)  Интермитенца (%) Точки/час 1 + 1 Куќиште на апарат Димензии(мм)
Струја i Дебелина(mm) Ss, A1 , Cu Примарна сила (Kva) Ладење Тежина (кг)
E-101 400 50 220 метално 170x150x270
10 - 230 A 2,5 + 2,5 / 7+7 2 воздушно 12