Inverters

MIG/MMA-180

Тип Приклучен напон (V)  Интермитенца (%) Напон на празен од (V) Куќиште на апарат Димензии(мм)
Струја i Ø Електрода (мм) Примарна сила (Kva) Ладење Тежина (кг)
MIG/MMA 180 230 ± 10% 60% - 180 A 100% - 130 A 56 метално 600x260x350,5
20 - 180 A 1,6 - 4,0 / вентилатор 11