Inverters

MIG/MMA-180

 

 

Тип Приклучен напон (V)  Интермитенца (%) Напон на празен од (V) Куќиште на апарат Димензии(мм)
Струја i Примарна сила (Kva) Ладење Тежина (кг)
ТИГ 200 230 ± 10% 60% - 200 A, 100% - 155 A 56V метално 440x265x340
20 - 200 A 6 вентилатор 10,5